“When forced to work within a strict framework, the imagination is taxed to its utmost… and will produce its richest ideas. Given total freedom, the work is likely to sprawl.”

T.S. Eliot

SERGISERRA & MARTAADROER ARQUITECTES som un despatx d’arquitectura que comencem l’activitat professional l’any 1990 i l’encapçalem els arquitectes Sergi Serra Casals i Marta Adroer Puig. Compaginem la nostra activitat professional amb la docència universitària com a professors de projectes i de construcció (tecnologia), des de l’any 1997 i 2000 respectivament.

Des del primer moment en tots els encàrrecs la relació entre projecte i tècnica ens permet acotar i intensificar la recerca formal de les nostres propostes.

L’Objectiu dels nostres treballs és l‘optimització dels recursos (econòmics i materials) i l’ajust precís a les possibilitats de la seva execució per augmentar-ne la qualitat i adaptar-se a les necessitats de les persones.

Valorem com imprescindible el paper participatiu dels nostres clients (privats i públics) per refermar la transparència d’ aquesta manera de treballar.

La nostra experiència en aspectes mediambientals ens duu a plantejar els projectes des de la contenció per poder aprofundir en els plantejaments i multiplicar els bons resultats.

“Minimizar lo que tocamos”

Fritjof Capra, The Web of Life,

Anchor Books, New York, 1996.

Sergi Serra & Marta Adroer, imatge del despatx de Barcelona