Observatori de l'Ebre a Roquetes, 2002

Pla Director per a l'Observatori de l'Ebre, Roquetes, Tarragona, 2002.ACCÈSSIT CONCURS OBERT.

Els objedctius de la proposta eren:

A/ Plantejar un projecte amb l’objectiu principal centrat en la possibilitat de la seva realització per sobre de tot segons les següents prioritats: Resoldre l’acces al recinte i l’arribada de visitants i investigadors a l’aparcament; potenciar la presència de tot el conjunt des de l’arribada a peu de carretera i reforçar l’edifici “Landerer” com a peça emblemàtica. A l’entorn de l’edifici d’oficines es proposava adequar uns espais per a investigadors, dignes i que ofereixin totes les prestacions que avui en dia unes instal·lacions d’aquesta importància requereixen.

B/ Actuar en tres zones clarament diferenciades, per resoldre tres problemes que fan referència a l’organització del programa i afavorir la comprensió de la totalitat del conjunt, tant pel que fa a visitants com a personal que hi treballa.

C/Plantejar una execució per fases segons aquestes zones d’actuació,(espacial) i en el temps (temporal), en funció de les prioritats de les diferents línies de programa (sense destorbar-se): Línia lúdic-cultural, Línia lúdic-cultural, Línia de docència, Línia de investigació.